Produkter for pekara kroatien (6)

Terraje 2018

Terraje 2018

Renhet, Tekstur, Uttrykk Fra Et Terroir Frisk vin med stor renhet og tekstur, med aromaer av furu og Jumillano-busk 13 ºc Serveringstemperatur VINMARKENS ALDER: Mer enn 30 år FREMSTILLING: Fermentert og modnet i fudre DRUESORT: Monastrell på egen rot
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Fra en eksklusiv oppskrift skaper Delfino Battista en ekte synd. De beste ansjosfiletene velges, vikles rundt en kapers og pakkes en og en, med bare tilsetning av ekstra jomfruolivenolje.
Avslapningsstress

Avslapningsstress

Kosttilskudd for å fremme avslapning og fysisk og mental velvære. Valerian ipowder®, hagtorn, L-tryptofan, vitaminer B1, B3, B6, B8, B9, B12, magnesium og kobber. Pakke med 2 blisterpakninger med 15 delbare mandelformede tabletter med naturlig belegg garantert uten titandioksid. Valerianen er basert på ipowder®-teknologi, en ekstraksjonsprosess som gir konsentrerte planteinfusjoner garantert uten løsemidler og uten tilsetning av bærere. Valerianen brukes tradisjonelt for å fremme avslapning og fysisk og mental velvære. Vitaminer B1, B3, B6, B8, B9, B12 og magnesium bidrar til normale psykologiske funksjoner. Kobber bidrar til normal funksjon av nervesystemet.
Mynte Likør - Egiazki - Håndlaget Mynte Likør

Mynte Likør - Egiazki - Håndlaget Mynte Likør

Et stort klassiker innen likørfamilien, hos Egiazki bestemte vi oss raskt for å lage vår egen oppskrift på myntelikør. Vårt utvalg av likører leker mer med sødme og subtilitet, her har vi satset på intensitet og friskhet. Utover sin friskhet, skiller Menta Egiazki seg ut med sin letthet, rundhet og subtile krydder. Vi oppnådde denne balansen ved å kombinere to varianter av mynte, en krydret og en grønn. Den første gir en følelse av absolutt friskhet, mens den andre myker opp denne subtile blandingen. Vår oppskrift er laget av naturlige essenser av peppermynte og mynteblader oppnådd gjennom destillasjon. Du bør også vite at den vakre grønne fargen som Menta viser, ikke skjuler overflødig sukker og bare forsterker følelsen av friskhet i munnen.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg